Kariera - Novita
15778
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15778,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge | shared by vestathemes.com,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

VAŠA KARIERA V NOVITI

Novita ponuja odlično delovno okolje, kjer se zaposleni počutijo kot del velike srečne družine. Cenimo in podpiramo odprto komunikacijo, medsebojno spoštovanje in svobodni duh našega osebja.

USPEH PODJETJA IZHAJA IZ ZADOVOLJSTVA ZAPOSLENIH

KARIERA

Predani zaposleni so ključnega pomena za uspeh podjetja. Vedno iščemo nove nadarjene sodelavce, da se pridružijo naši ekipi. Novita ponuja različna delovna mesta na področju IT in poslovnih področij:

 

Razvijalec C++ and C#
Arhitekt sistema
Tester
Poslovni analitik za finančne trge
 Poslovni analitik za energetske trge

Zaposlenim nudimo podporo pri izobraževalnih in osebnostno razvojnih ciljih, kakor v družinskem življenju in hobijih.

 

Ker imamo projekte po vsem svetu, ni potrebno preživeti celoten delovni čas v naših pisarnah v Ljubljani. Omogočamo delno prisotnost ali delo od doma, kakor tudi neplačani dopust za študij ali druge osebne podvige/ interese.

 

Če menite, da ste nadarjeni in pripravljeni delati na razvoju in uvajanju kompleksnih informacijskih sistemov, pošljite svoj življenjepis na info@novita.si in kontaktirali vas bomo.