Borzni trgovalni sistem - Novita
15767
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15767,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge | shared by vestathemes.com,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

BORZNI TRGOVALNI SISTEM (QuickTrade®)

Borzni trgovalni sistem (QuickTrade) je trgovalni system za borze vrednostnih papirjev. Zasnovan je za Windows operacijski system. Zaradi svojih zmernih hardverskih zahtev, enostavne implementacije in FIX 4.4 standardnega vmesnika je zelo primeren za manjše in srednje velike borze.

VISOKO KAKOVOSTNI SISTEMI ZA VAŠE POSLOVANJE

FUNKCIONALNOST

QuickTrade podpira trgovanje z naslednjimi tipi produktov:

Delnice
Obveznice
Zakladne menice
Blagajniški zapisi
Delnice skladov

Trg se deli na več segmentov, na katerih je možno nastaviti ločene pravice dostopa. Sistem podpira več načinov trgovanja:

Sprotno trgovanje
Dražbe
Dogovorjene posle
Dražbe za primarno izdajo (ponujena količina se razdeli med več ponudnikov)
Dražbe za prevzem celotnega deleža (ponujena količina se proda najboljšemu ponudniku v celoti)

TEHNOLOŠKA PREDNOST

QuickTrade je zgrajen z Microsoftovimi tehnologijami. Je preizkušen, cenovno ugoden in enostaven za vzdrževanje, zato predstavlja investicijo z majhnim tveganjem. Ponuja dobre zmogljivosti na običajnem hardveru (PC strežnikih), ki je lahko nameščen v lastnem podatkovnem centru ali v oblaku.

ZMOGLJIVOST

Hitrost obdelave je 250 naročil na sekundo na običajnem PC strežniku z 8 jedri in SSD diski. Razvili smo tudi posebno različico sistema za doseganje večjih hitrosti.

FIX VMESNIK

QuickTrade vsebuje tudi vmesnik za izmenjavo naročil na osnovi FIX 4.4 standarda. Seznam podprtih sporočil je obsežen in omogoča pregledno izmenjavo podatkov:

 

Vnos, sprememba in umik naročil
Stanje na trgu
Poizvedbe o stanju naročil
Sporočanje izvrševanja naročil
Posli
Status trga (predtrgovanje, odprt, zaprt)
Novice

Za enostavnejšo uvajanje FIX izmenjave podatkov nudimo brezplačno FIX knjižnico, ki jo lahko člani borze uporabijo pri razvoju svojih sistemov.

UPORABA SISTEMA PO SVETU

QuickTrade se trenutno uporablja v 8 državah na 4 kontinentih.